Personal Training

Met personal training gaan we jouw stap voor stap begeleiden om jou aan een gezonde lifestyle te helpen. Dit doen we door middel van de juiste training, voeding en mindset.

Tijdens de intake zullen we eerst samen jouw doelen doornemen. Wat wil jij graag bereiken? Wanneer we dit weten zullen we een plan gaan maken.
Wij van Sam3Dfit vinden we het belangrijk dat het lichaam optimaal kan bewegen. Wanneer dit namelijk goed zit zal je de oefeningen veel beter uit kunnen voeren, ook zal de kans op blessures aanzienlijk verkleind worden. Tijdens de proefles zullen we altijd een aantal oefeningen doen om te kunnen zien waar we staan, vanuit daaruit zal het trainingsplan ontstaan.

Bij Sam3Dfit ligt de focus aan het begin voornamelijk op het verbeteren van flexibiliteit, mobiliteit, core en stabiliteit oefeningen. Ook kunnen er bindweefselbehandelingen bij zitten wanneer we zien dat er knelpunten zijn. Dit is namelijk cruciaal om vrij en goed te kunnen bewegen en om uiteindelijk alle oefeningen beter te gaan uitvoeren. Wanneer je eenmaal op het gewenste niveau zit zullen we door middel van verschillende uitdagende trainingsvormen werken aan een goed en vitaal functionerend lichaam.

De trainingen zullen afhankelijk van jouw doel aangepast worden. We passen onder andere toe, krachttraining, cardiotraining, boksen en kickboksen maar ook 3D/LMT training (een training waarbij je alle spiergroepen tegelijk traint in alle beweginsvlakken, zie ons facebook of instagram account om hier meer van te zien.)